Communicatie.net
Bureau voor online communicatie

Bureau

Communicatie.net is een communicatiebureau met een stevig fundament in de marketing en public relations. Begin jaren '90 gestart als reclame- en PR bureau, zijn wij sinds het voorjaar van 1995 vooral actief op het internet. Inmiddels hebben we ons volledig toegelegd op (marketing)communicatie via online media met als specialisaties communicatieadvies, conceptontwikkeling, contentdevelopment en webdesign.


Virtuele organisatie

Onveranderd zijn onze organisatiestructuur en werkwijze. Net als u zijn ook wij vooral geïnteresseerd in resultaat. Het tijdstip waarop de prestatie geleverd wordt, of de plaats waar dat gebeurt zijn niet meer van belang.

Wij geloven al heel lang niet meer in organisaties die over hun werknemers beschikken, ze vastzetten tussen vier muren. Niet voor niets werken mensen die niet per se fysiek op kantoor hoeven te zijn steeds vaker thuis. Voor de werknemer scheelt dat twee maal daags in de file. Voor de werkgever is thuiswerken onder andere vanwege de kostenbesparing interessant. Het is slechts één aspect van wat we inmiddels de freelance- of zzp-economie zijn gaan noemen.


Aangename prijzen, uitstekende kwaliteit

Wat dat in de praktijk betekent? Functies als traffic of account bestaan bij ons niet. Er zijn geen vaste teams. Per project stellen we steeds weer nieuwe werkgroepen samen. Coördinatieproblemen levert dat eigenlijk nauwelijks op. De hechte samenwerking in kleine groepen staat garant voor optimaal onderling contact.

Dat alles maakt Communicatie.net tot een open en flexibele onderneming. En zo'n organisatievorm heeft ook voor u als opdrachtgever aantrekkelijke voordelen: aangename prijzen, gekoppeld aan een uitstekende kwaliteit.